Jdi na obsah Jdi na menu

Eyliner...

 Čauky!

Napadlo mě, že by to chtělo nějaký článek do rubiky o líčení. No, musím se hned na začátku přiznat - o malování toho moc nevím. Já si vystačím jenom s BB krémem a řasenkou :DD Ale tenhle článek bude čistě o mých odhadech a názorech. Pod každou fotkou typu linky dám svůj názor na to k čemu nooit, při jaké příležitosti atd. Tak uvidíme, třeba to nebudou zas tak blbé kecy :DD

itta-pernament-1.jpg

Tak jo, začnu snad s tím nejjednoduším. Jednoduchá tenká linka. Vypadá to hezky a určitě je to vhodné pro každodení malování do školy a do práce. Podle mě to nenápadně zvýrazní oči a získáte nenucený vzhled. To je fajn! :))

39_194132517_large.jpg

Pak tady máme další, opět taky na každodení nošení. Tento druh vidím v poslední době dost často a vypadá to strašně hezky. Ale samozřejmě už těžší na namalování. ( To je důvod, proč si linkdy nedělám. Stačil mi jeden pokus a zjistila jsem, že je lepší je nemít než vypadat jakokdybych si to dělala při zemětřesení :D )

212443307391876456_x2nfa5p0_f_large.jpg

Z tohoto jsem unešená. Strašně se mi líbí jak je ta linka i do poloviny dole. Někde na internetu jsem našla, že se tomu říká okřídlené oči. Je to strašně hezký. Podle mě se to ale už hodí spíše třeba do divadla, na rande, na nějaké společenské akce atd. Samozřejmě je to ještě stále to co můžeme nosit i normálně každý den :333

imagea9b4dd1cd5463c5e784eae5d7e313cb5cde40d2b9.jpg

Tak postupně přecházíme k zajímavějším kouskům :33 Tohle je strašně hezké, ale na lidech na ulici už to tak často nevídám. Myslím,že tohle už je vážně určené spíš pro nějaké plesy, divadla a tak. :)) 

images.jpg

Tak tohle už každdení není 100%  myslím, že ani na těch plesech se to moc nevídá :)) Spíše pro lidi, kteří rádi vyčnívají z davu. A nebo mě napadlo na focení modelek a tak by to mohlo být fajn :)) Každopádně, vypadá to zajímavě ;)

kocici76542.jpg

Toto by se mi třeba strašně líbilo k černým, uplým a krátkým šatům. Nějak mi to k nim sedí. Ta bílá linka tomu dodala takový bezva efekt :333

tumblr_lrsa6rokdk1qkvs2co1_500.jpg

Barevné linky. Krásné, uááá. Ale kdo to nosí? Nikdo. Možná tak modelky nebo zpěvačky ve videoklipech. Nebo nosíte někdo i normálně? :O Pokud ano, napište třeba do komentů ;)

1575367.jpg

Tady je ještě pár těch "kočičích" očí. Je to vážně hezké, jen některé jsou trochu moc :))

 

Takže, vím, že jsem vám žádný odborný text nenapsala, ani jsem se nepokoušela. Bylo by to ještě horší než tohle :DD Takže pokud se malování opravdu věnujete a rozumíte tomu, doufám, že jste tak rozumní a dívali se jenom na obrázky a nesmáli se mým popiskům :DD

Tak třeba můžete některé z linek vyzkoušet když půjdete do divadla nebo tak, přeju hodně štěstí! :))

Kika :)*

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AMulkinlenihem - Your Steer To Blood Exigencies Numbers

8. 10. 2018 4:25

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-effet-secondaire/

ATamdydrodaNat - Strong blood press

28. 7. 2018 1:24

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-flushing/

Niké Storch - Zbožňuju linky!

31. 3. 2014 11:05

Já nosím linky pořád! Připadá mi, že to bez nich není ono, už jsem prostě zvyklá :))

Do Affs si tě zapisuju ;)

Andys Lust - Miluju linky :-)

30. 3. 2014 20:43

Líčím se jako je ten 3 obrázek, moje nejmilovanější líčení. A někdy jen tu 2.

www.daily-minds.blog.cz

Ronnie Sparks - Já a linky

29. 3. 2014 9:55

Dělám si často linky ty na druhém a třetím obrázku, pěkný článek. :-)
www.goodmoda.blog.cz

Ko Ky - Odpověď

29. 3. 2014 9:21

to jsem cvičila včera :D to jsem ráda,jako já bych to i možná uměla,ale nechce se mi to :D

Ko Ky - okomentování

29. 3. 2014 8:00

Moc pěkné linky,jen je škoda,že to takhle pěkně neumím :/

Ko Ky - Odpověď

29. 3. 2014 7:59

zkus si to a uvidíš,pokud tě to nebude bavit ,tak s tím kdykoliv lze přestat:)

Ewany3 - Úžasné;*

28. 3. 2014 20:56

Já nosím třetí :33 Ty linky jsou výborné :3! A když už mluvíš o těch duhových, často vídám barevné linky v létě (žluté, zlaté, stříbrné a já nosívám takové tmavě hnědé :3 Myslím, že i modré jsem viděla. Většinou vypadají skvěle :33!)ale duhové jsem viděla jen v jednom tutoriálu na webu, je to spíš tak pro modelky na focení letních kolekcí.
Jinak boží článek ;*

Girl's dreams - Re: Úžasné;*

28. 3. 2014 20:59

Fakt? :O Já jsem si těch barevných nikdy nevšimla :( Musím se začít víc dívat :D Děkuju moc ;)*